Taidekivi D-120 R1

Halkaisija: 
120 cm
Väri: 
Punainen graniitti
Muoto: 
F1
Toimitus tehdot: 

Vähittäismyynti tapahtuu Netrauta.fi sekä Taloon.com verkkokauppojen kautta. Kun kyse on isommasta ja toistuvasta tilauksesta pyydämme olemaan meihin yhteydessä.

Tuoteseloste 

Taidekivi-tuotteet ovat lasikuidusta käsin tehtyjä luonnonkiviä imitaatioita, jotka ovat tarkoitettu peittäämään ja koristelemaan tontinne epäkohtia, mm. kaivojen kansia ja muita maarakentamisen jälkeen esiintyneitä jälkiä. Taidekivet palauttavat tontillenne luonnonmukaisuuden tunnetta ja näkymää.

Vähäisen painon ansiosta Taidekiviä on helppo nostaa ja laittaa takaisin paikalleen, mikä mahdollistaa esim. vesikaivon huoltotoimenpiteitä. 

Kivien ulkopinnassa on graniittimursketta, mikä takaa tuotteelle kulutuksen-, lämpötila- sekä sääkestävyyttä. Tuotteet ovat siis pakkasta kestäviä ja soveltuvat suomen ilmastoon täydellisesti. Taidekivien ulkopintaa käsitellään käsin heittämällä erisävyistä kivimursketta, minkä seurauksena jokainen kivi on uniikki.

Taidekivien runko on tehty lasikuidusta ja side-aineena on käytetty epoksiöljyä. Tuotantoteknologia on siis aika paljon samanlainen kuin esimerkiksi purjeveneiden valmistuksessa, kun kyse on kovista ja pitkä-aikaisista kuormituksista. Suhteellisen ohuesta seinämänpaksuudesta huolimatta, Taidekivien rakenne kestää staattisia kuormituksia 100kg+.
 
Taidekivet eivät vaadi minkäänlaista huoltoa. Mitä kauemmin kivi on paikallaan luonnon ääressä, osittain lehtien peittämänä ja sadevesien siivottuna, sitä kauniimmalta ja luonnonmukaisemmalta se näyttää.