vihersuunnittelun avuksi

Taidekivi

Käsintehty Taidekivi on ihana ratkaisu kaivojen ja tontin epäkohtien peittämiseen, ei vaadi huoltotoimenpiteitä ja näyttää aidolta kiveltä tontillasi. Tuote on pakkasen ja vedenkestävä. Löydät oman ratkaisun minkä tahansa mittaisen kaivon peittämiselle. Kun kyse on maisemointityöstä, voit valita Taidekivesi oman tonttisi mukaiseksi meidän laajasta valikoimasta, mikä mahdollistaa sovittamaan tuotetta parhaiten ympäristöön.

mitat

Oikeankokoisen kiven pystyt valitsemaan ao. mittataulukosta, josta selviää peitettävän kaivon halkaisja sekä sen korkeus maanpinnasta senttimetreinä.

Värivaihtoehdot

  • harmaa graniitti
  • punainen graniitti

*Hinnat ovat kuluttajahintoja sis. ALV24%

tuotevalikoima

tuotekuvaus

Taidekivi-tuotteet ovat lasikuidusta käsin tehtyjä luonnonkivien imitaatioita, jotka ovat tarkoitettu peittämään ja koristelemaan tontin epäkohtia, mm. kaivojen kansia ja muita maarakentamisen jälkeen esiintyneitä jälkiä. Taidekivet palauttavat tontillenne luonnonmukaisuuden tunnetta ja näkymää. Vähäisen painon ansiosta Taidekiviä on helppo nostaa ja laittaa takaisin paikalleen, mikä mahdollistaa esim. vesikaivon huoltotoimenpiteitä. Halkaisijaltaan 90cm Taidekivi on painoltaan vain 7-8kg, kun taas pienempi 50cm Taidekivi painaa vain 3-4kg kiven muodosta riippuen.

Taidekiviä on saatavilla kahta eri väriä - "punainen graniitti" sekä "harmaa graniitti". Kivien ulkopinnassa on graniittimursketta, mikä takaa tuotteelle kulutuksen-, lämpötila- sekä sääkestävyyttä. Tuotteet ovat siis pakkasen kestäviä ja soveltuvat Suomen ilmastoon täydellisesti. 


Taidekivien runko on tehty lasikuidusta ja side-aineena on käytetty epoksiöljyä. Tuotantoteknologia on siis aika paljon samanlainen kuin esimerkiksi purjeveneiden valmistuksessa, kun kyse on kovista ja pitkä-aikaisista kuormituksista. Suhteellisen ohuesta seinämänpaksuudesta huolimatta, Taidekivien rakenne kestää staattisia kuormituksia 100kg+.

Taidekivien muotolähteiksi sunnittelijat valitsivat mahdollisimman näyttäviä ja kauniita luonnonkiviä, joita Suomen järvirannoilta löytyy paljon. Kivien valikoima koko ajan laajenee, mikä mahdollistaa asiakkaallemme valitsemaan juuri hänen maisemaan parhaiten sopivan kivimallin ja muodon. Kivien mitat ovat suunniteltuja juuri Suomessa käytössä olevien kaivojen päämittojen mukaisiksi. 


Taidekivien ulkopintaa käsitellään käsin heittämällä erisävyistä kivimursketta, minkä seurauksena jokainen kivi on uniikki.

Olemme varmoja tuotteidemme laadusta ja annamme 10v tuotetakuuta, kun kyse ei ole mekaanisesta vauriosta. 


Kun kyse on tuoreesta tuotteesta ulkopintaan saattaa ilmestyä lähes näkemätöntä valkoista "pölykerrosta", mikä johtuu kiven rakenteessa olevista suoloista, jotka poistuvat kokonaan viimeistään kahden kuukauden kuluessa tuotteen valmistumisajankohdasta.

Taidekivet eivät vaadi minkäänlaista huoltoa. Mitä kauemmin kivi on paikallaan luonnon ääressä, osittain lehtien peittämänä ja sadevesien siivottuna, sitä kauniimmalta ja luonnonmukaisemmalta se näyttää.

Taidekivet D-50 ja D-90 ovat varastotuotteita ja niiden toimitusaika on lyhyin. muita kivikokoja saa tilauksesta ja niiden toimitusaika on noin 1kk, riippuen tuotannon kuormitustilanteesta ja vuodenajasta: talvella kiviä ei valmisteta poislukien edellä mainittuja "varastomittoja".

mittataulukko